Over


Meubelfabriek Zaal, in Benthuizen, vlakbij Zoetermeer, maakt meubels op maat. Van een nieuw front in de keuken en een multifunctionele kapstokconstructie, tot een luxe televisiemeubel en een royale slaapkamerkastenwand. Daarvoor kunt u terecht bij Meubelfabriek Zaal.

Ouderwets vakmanschap
“Meubelen (geen zitmeubelen) worden van de hoogste kwaliteit kersen-, eiken-, beuken of MDF gemaakt”, aan het woord is Albert Zaal, eigenaar van Meubelfabriek Zaal uit Benthuizen. “In combinatie met vakmanschap zijn wij in staat om onze klanten kwaliteitsmeubelen te leveren.” Die kwaliteit die meubelfabriek Zaal hoog in het vaandel heeft wordt al sinds 1964 geleverd. Door de jaren heen is er langzaam een verschuiving opgetreden van seriematige productie naar maatwerkproductie. “Hierdoor zijn wij in staat om nog meer ons onderscheidend vermogen ten toon te spreiden. Bovendien haal je als meubelmaker veel meer voldoening uit een specifiek meubel dan aan serieproductie.” Het resultaat zijn meubelen die je nergens in de winkel kunt vinden.
Meubels op maat
Bent u al tijden op zoek naar een kast voor in die lastige hoek, een design dressoir tegen een betaalbare prijs of een unieke keuken? Meubelfabriek Zaal helpt u graag uw idee uit te werken, vorm te geven en te realiseren in precies de juiste afmetingen, kleur en materialen. Bel voor een afspraak of meer informatie naar 079 341 89 48, of email: info@meubelfabriekzaal.nl.
Fabricageproces
Bekijk foto’s en lees over onze fabriek, de machines die we gebruiken en de productiewijze. Klik hier
 leeg wit

Meubelfabriek Zaal is partner van keukenloods.nlkeukenloods

Meubelfabriek Zaal vervult schijnbaar onmogelijke interieurwensen

Copyright © Dandelion by Pexeto