logo
archipartwinkelkind

Meubels voor particulieren

U kijkt al lang rond voor een passend meubel in uw huis? U weet inmiddels waarschijnlijk al precies wat u hebben wilt, maar kunt het niet vinden. Dit is te lang, dat te breed, of het heeft de juiste maat maar niet de goede kleur. Bij Zaal kunt u al uw wensen overleggen en dan komt het helemaal naar uw wens. Belt u gerust, vraag en overleg, maak een afspraak om langs te komen.

Komt u gerust naar Zaal met een eigen schets of idee waarna Albert het uitwerkt met het AutoCAD programma. Hiermee wordt
als het ware het meubel waarheidsgetrouw virtueel in een kamer geplaatst. U ziet dan precies hoe het resultaat wordt. Een modern hulpmiddel voor de juiste keuze van de klant. “Met het AutoCAD programma blijven wij dicht bij de wensen van de klant.
Wij kunnen ons niet veroorloven dat het niet klopt, daarom nemen wij ook altijd zelf de maten op”, vult Kees Zaal zijn zoon aan. “Van idee tot productie en plaatsing. Daar zijn wij sterk in”, zegt Albert trots.

Betaalbaar kwaliteitsmeubilair
Het unieke van Meubelfabriek Zaal is volgens Albert dat ondanks de op wens gemaakte meubelen, de prijzen niet of nauwelijks hoger liggen dan in de betere meubelzaken. “Het laten maken van meubilair biedt daarnaast veel voordelen ten opzichte van ‘standaard’ meubilair uit de winkel.” U bent bijvoorbeeld al lang op zoek naar een kast, tafel of oplossing voor een bepaalde hoek. Wat te denken van een boekenkast die wél tot aan uw plafond doorloopt. Als u in winkels niet kunt vinden wat u zoekt, dan kan Meubelfabriek Zaal het waarschijnlijk wel maken in precies de juiste afmetingen, kleur en materialen.

Bekijk de vele voorbeelden van alle meubelen die wij reeds mochten realiseren in evenzovele huizen.